Ompolstring

Ompolstring

Du er altid velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes hverdage  mellem kl 8 og 16.

Når du kontakter mig, aftaler vi sammen hvordan vi ”kommer videre”. Den første kontakt afrundes med en aftale om du kommer ud på værkstedet, meget gerne medbringende dit møbel.


Hvis ikke du kan have møblet med i bilen, kan du i stedet lave nogle billeder af møblet, gerne fra flere forskellige vinkler. Disse billeder tager du med og viser mig.


I fællesskab finder vi så frem til hvilken løsning der er den bedste til netop dit møbel. Herunder om møblet skal ombetrækkes med stof eller læder. Om det kan ”nøjes” med en ombetrækning eller det er påkrævet med en decideret restaurering af polstringen. Om træværket skal renoveres af en fagmand. O.s..v.


Kombinationen af min faglige viden og jeres ønsker og behov, giver bedste resultat for netop jeres møbel.


Husk: I kan låne stof  –  eller læderprøver - med hjem, inden I bestemmer jer, så I er helt sikre på at det er de helt rigtige valg I træffer. Når man ser farver og mønstre i de omgivelser møblet efter renovering skal være en del af, er det nemmere at forestille sig om man har truffet det rigtige valg.


Værkstedet

Normal åbent mellem 08 og 16 på hverdage

Lørdage kun efter forudgående aftale.

Ring venligst inden du kommer, så er du sikker på at træffe mig hjemme.


Mine leverandører

Her følger en liste med de leverandører jeg arbejder sammen med:


Stof:           Bomholtz Larsen

Danish Art Weavin

Ludvig Svensson

Nevotex

Kvadrat

Cesco


Læder:     Sørensen Læder

Elmo

Camo


Pletrensning

Når uheldet er ude, handler det om at reagere hurtigt. Langt de fleste pletter kan nemlig fjernes helt, hvis de behandles straks og ikke får lov til at tørre ind. Især uld er smudsafvisende og modstandsdygtigt over for spildt rødvin, chokoladeis og gløder fra cigaretter og stearinlys.


Læs mere om pletrensning her.